Sølv halskæde med Ichthys (fiske) symbol

  • HÅNDLAVET I ISRAEL
  • 2000 ÅRS ANTIKT ROMERSK GLAS
  • MÅL: CA. 4,2 CM. (LÆNGDE) OG CA. 1,8 CM. (BREDDE)
  • MATCHENDE ØRERINGE
  • GRATIS FRAGT VED STANDARD LEVERING
  • ***** KUNDETILFREDSHED!

DKK 699,00

Product ID: 269 Kategori:

Sølv halskæde med Ichthys (fiske) symbol

Her er en meget flot sølv halskæde med Ichthys symbolet! Fisken er fra gammel tid brugt som et kristent symbol. I de første århundreder efter Kristi fødsel brugtes fisken som gensidigt kendetegn mellem kristne. I sølvrammen har vores israelske smykkedesignere indsat fragmenter af det romerske glas – 2000 år gammelt.

Ichthys sølv halskæden er 4,2 cm. langt og 1.8 cm. bredt.

Fisken spiller en symbolsk rolle i Det Nye Testamente, hvor vi eksempelvis læser om apostlenes tidligere erhverv som fiskere. Jesus rekrutterer dem med ordene om, at de nu skulle blive “menneskefiskere”.

Vores smykkedesignere har lavet denne vidunderlige Ichthys halskæde i et særligt design. De har nøje udvalgt et stykke af det antikke romerske glas og tilpasset det til den behandlede sølvramme af 925 sterling sølv.

Det blå glas giver en unikhed til vedhænget og skaber et særligt udseende. Med 2000 år gammelt romersk glas fra Israel er denne skønne halskæde helt unik!

Leder du efter et smykkesæt har vi et par matchende øreringe med Ichtys symbol.

Halskæden er perfekt til dig eller dem, som ønsker at bære et symbol af religiøs eller kulturhistorisk betydning eller ”blot” for det enkle og smukke design.

Smykket kommer med et certifikat, som garanterer for det romerske glas´ ægthed. Vi er specialiserede i kristne smykker, som alle er håndlavede på vores lille værksted i Israel. Næsten alle vores smykker er med et eller flere stykker af det romerske glas, som er fra det 2. – 4. århundrede.

Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål: 2252 1295 eller på mail bv@salomon-smykker.dk

Følg os på Facebook og/eller på Instagram, hvis du ikke allerede gør det! 🙂

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sølv halskæde med Ichthys (fiske) symbol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...