Jerusalem smykke – halskæde med romersk glas

  • HÅNDLAVET I ISRAEL
  • 2000 ÅRS ANTIKT ROMERSK GLAS
  • MÅL: CA. 4 CM. (BREDDE) x 4 CM. (HØJDE)
  • MATCHENDE ØRERINGE
  • GRATIS FRAGT VED STANDARD LEVERING
  • ***** KUNDETILFREDSHED!

DKK 799,00

Product ID: 531 Kategori:

Jerusalem smykke – halskæde med romersk glas

Virkelig smukt Jerusalem smykke – en meget specielt detaljeret halskæde, som er inklusiv sølvkæde.

Vedhænget kommer med et stort firkantet stykke antikt romersk glas i fantastiske farver af aqua, blå og grøn. Sølvrammen er af 925 sterling sølv og er håndlavet i et organisk, moderne design.

Dette er et fantastisk kunsthåndværk! Og en fantastisk måde for dig eller en du holder af, at kunne bære antik historie rundt om halsen!

Dette Jerusalem smykke er en klar favorit i vores samling af håndlavede smykker, hvor vores designere altid laver en unik kombination af sølvdesign kombineret med fragmenter af 2.000 år gamle antikt romersk glas – og skaber de mest fantastiske smykker.

VDer er masser af fine detaljer i dette runde vedhæng – et større kors med lige arme danner rammen for smykket og der er fint indlagt fire mindre kors også.

Det blå glas giver en unikhed til vedhænget og skaber et særligt udseende. Med 2000 år gammelt romersk glas fra Israel er denne skønne korshalskæde helt unik!

Kors-vedhænget er ca. 4 cm.

Korshalskæden er perfekt til dig eller dem, som ønsker at bære et kors symbol af religiøs eller kulturhistorisk betydning eller ”blot” for det enkle og smukke design.

Smykket kommer med et certifikat, som garanterer for det romerske glas´ ægthed.

Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål: 2252 1295 eller på mail bv@salomon-smykker.dk

Følg os på Facebook og/eller på Instagram, hvis du ikke allerede gør det! 🙂

Hvad er et Jerusalemkors?

Jerusalemskors er et symbol, som består af et krykkekors (hammerkors) ledsaget af fire små græske kors placeret i hjørnerne mellem korsarmene. Hovedelementet i Jerusalemskorset består således af et kors med fire lige lange arme, som hver ender i et T, mens de fire bifigurer er simple kors med fire lige lange arme.

Jerusalemskorset har været brugt som et symbol på Jesu befaling om at sprede budskabet ud til alle folk. Korset kaldes af den grund også evangelisationskors eller missionskors.

Navnet Jerusalemskors kommer af, at det blev brugt i våbenskjoldet til det kristne korsfarerrige Jerusalem. Dette våben har den usædvanlige sammensætning af en figur i guld (gul) på sølvbund. Sammensætningen indgår som et eget felt i våbenskjoldene for nogle fyrster og slægter som nedstammer fra konger i korsfarerriget. Farvekombinationen guld og sølv indgår i kristen lyssymbolik og findes bl.a. i faner på Bayeux-tapetet, i Vatikanets flag og i Nord-Trøndelags landskabsvåben.

Jerusalemskorset er det officielle symbol i Gravridderordenen.

Kilde: Wikipedia Jerusalemkors

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jerusalem smykke – halskæde med romersk glas”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...