Kors øreringe

Viser alle 2 resultater

Kors øreringe

Korset er kristendommens vigtigste symbol og er et vigtigt motiv i vores vestlige kulturarv. Hos Salomon Smykker er vi specialiserede i at lave korsøreringe med 2000 års historisk romersk glas.

Det romerske glas er udgravet i arkæologiske sites i særdeleshed omkring Jerusalem men også andre steder i Israel. I de israelske områder er det primært her, at arkæologerne finder de små glasfragmenter fra Romerriget og som udvalgte smykkedesignere kan bruge i deres smykkekollektioner.

Salomon Smykker har et bredt udvalg af forskellige øreringe med korset som motiv, ligesom vi har en del andre motiver og symboler fra kristendommen.

Vi har mange forskellige korsdesigns – fra det ”klassiske” kors, de græsk-romerske kors til mere antikke kors.

Et par korsøreringe med 2000 års antikt romersk glas fra Israel er noget nær den perfekte gave at give til hende, som ønsker sig et stykke af den kristne kirkes verdenshistorie, fra Israel, Det Hellige Land. Det er en perfekt gave til konfirmationen, fordi korsøreringene med det historiske glas kombinerer tro, dåbsbekræftelse og det historiske, som stadig er med os dag.

Se udvalget af vores mange korsøreringe her på siden, og find det, som passer til egne ønsker eller giv kors øreringene som gave til en, som du holder af.