Kors smykke – halskæde med peridot sten og romersk glas

Kors smykke – halskæde med peridot sten og romersk glas

Kors smykke – halskæde med peridot sten og romersk glas


Her er et flot og på mange måder et klassisk kors smykke – men med en fin detalje, som ”bryder det traditionelle look”. Vores smykkedesignere har lavet denne korshalskæde efter inspiration fra naturens former – og gjort korsets arme lidt ”bløde”, samt at de har påsat fire søde peridot sten i flotte grønne farver på den tynde sølvkæde.

I den forkantede sølvramme har de nænsomt indlagt et stykke antikt romersk glas, som er arkæologisk udgravet i Israel.

Det blå glas giver en unikhed til kors smykket og skaber et helt særligt udseende. Med 2000 år gammelt romersk glas fra Israel er denne skønne korshalskæde helt unik!

Smykket kommer med et certifikat, som garanterer for det romerske glas´ ægthed.

Størrelsen på kors vedhænget (eksklusiv peridot sten) er 3 cm. / 2.4 cm.

Et kors smykke er perfekt til dig eller dem, som ønsker at bære et kors symbol af religiøs eller kulturhistorisk betydning eller ”blot” for det enkle og smukke design.

Vi er specialiserede i jødiske og kristne smykker, som alle er håndlavede på vores lille værksted i Israel. Næsten alle vores smykker er med et eller flere stykker af det romerske glas, som er fra det 2. - 4. århundrede.

Læs mere om det romerske glas her. Der må derfor påregnes lidt design- og leveringstid, hvis vi ikke har smykket hjemme. Ved spørgsmål, så kontakt os endelig på kontakt@salomon-smykker.dk eller på 2252 1295.

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

  • Views: 1750
  • Model nummer: JMN656
  • Tilgængelighed: Håndlaves på bestilling
0 Product(s) Sold
  • DKK 599,00