Kors designer øreringe – 2000 års israelsk-romersk historie

Kors designer øreringe – 2000 års israelsk-romersk historie

Kors designer øreringe – 2000 års israelsk-romersk historie


Vi er specialiserede i jødiske og kristne smykker, som alle er håndlavede på vores lille værksted i Israel. Næsten alle vores smykker er med et eller flere stykker af det romerske glas, som er fra det 2. - 4. århundrede. 

Vores smykkedesignere har lavet dette par vidunderlige kors øreringe i et anderledes kors-design. De har nøje udvalgt et stykke af det antikke romerske glas og tilpasset det til den skinnende sølvramme af 925 sterling sølv. Det blå glas giver en robusthed i halskædens vandrette ramme, som tilsvarende modsvares af det mere "luftige" lodrette design. Med 2000 år gammelt romersk glas fra Israel er disse skønne korsøreringe helt unikke! 

Ønsker du et smykkesæt har vi også en matchende kors designer halskæde her

Smykket kommer med et certifikat, som garanterer for det romerske glas´ ægthed. 

Korsøreringene er perfekt til dig eller dem, som ønsker at bære et kors symbol af religiøs eller kulturhistorisk betydning eller ”blot” for det enkle og smukke design. 

Øreringene håndlaves af vores designere på et lille smykkeværksted øst for Geneseret Sø i Israel. I sølvrammen er der indsat et helt stykke romersk glas, som er fundet via arkæologiske udgravninger i Israel. Læs mere om det romerske glas her. Der må derfor påregnes lidt design- og leveringstid, hvis vi ikke har smykket hjemme. Ved spørgsmål så kontakt os endelig på kontakt@salomon-smykker.dk eller på 2252 1295. 

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

  • Views: 2004
  • Model nummer: OR-3
  • Tilgængelighed: Håndlaves på bestilling
0 Product(s) Sold
  • DKK 599,00