Halskæde med Ichthys (fiske) symbol

Halskæde med Ichthys (fiske) symbol

Halskæde med Ichthys (fiske) symbol


Her er en meget flot halskæde med Ichthys symbolet! Fisken er fra gammel tid brugt som et kristent symbol. I de første århundreder efter Kristi fødsel brugtes fisken som gensidigt kendetegn mellem kristne. I sølvrammen har vores israelske smykkedesignere indsat fragmenter af det romerske glas - 2000 år gammelt. 

Ichthys vedhænget er 3.6 cm. langt og 1.3 cm. bredt. 

Fisken spiller en symbolsk rolle i Det Nye Testamente, hvor vi eksempelvis læser om apostlenes tidligere erhverv som fiskere. Jesus rekrutterer dem med ordene om, at de nu skulle blive "menneskefiskere".

Vi er specialiserede i jødiske og kristne smykker, som alle er håndlavede på vores lille værksted i Israel. Næsten alle vores smykker er med et eller flere stykker af det romerske glas, som er fra det 2. - 4. århundrede. 

Vores smykkedesignere har lavet denne vidunderlige Ichthys halskæde i et særligt design. De har nøje udvalgt et stykke af det antikke romerske glas og tilpasset det til den behandlede sølvramme af 925 sterling sølv.

Det blå glas giver en unikhed til vedhænget og skaber et særligt udseende. Med 2000 år gammelt romersk glas fra Israel er denne skønne halskæde helt unik! 
Smykket kommer med et certifikat, som garanterer for det romerske glas´ ægthed. 

Leder du efter et smykkesæt har vi et par matchende øreringe med Ichtys symbol

Halskæden håndlaves af vores designere på et lille smykkeværksted øst for Geneseret Sø i Israel. I sølvrammen er der indsat et helt stykke romersk glas, som er fundet via arkæologiske udgravninger i Israel. Læs mere om det romerske glas her. Der må derfor påregnes lidt design- og leveringstid, hvis vi ikke har smykket hjemme. Ved spørgsmål, så kontakt os endelig på kontakt@salomon-smykker.dk eller på 2252 1295. 

 

Skriv en bedømmelse

Bemærk: HTML bliver ikke oversat!
    Dårlig           God

  • Views: 1972
  • Model nummer: HK-3
  • Tilgængelighed: Håndlaves på bestilling
1 Product(s) Sold
  • DKK 499,00