Om os

Om os

Velkommen til Salomon Smykker!

Alle vores smykker er produceret i Israel og vi tilbyder håndlavede smykker i høj kvalitet, der kombinerer flere elementer: 2000 års historisk romersk glas, 925 sterling sølv og vidunderlige perler og smykkesten.

Vi sikrer, at du vil modtage et spektakulært smykke og da vi er en lille virksomhed har vi en meget personlig service. Hvis du har nogle spørgsmål - stort som småt - så ring til mig på 2252 1295 eller skriv på: bv@salomon-smykker.dk.

Vores salgskontor er placeret i Hillerød, lige nord for København, på adressen Helsingørsgade 22, 3400 Hillerød. 

Begge designere, som håndlaver vores smykker, arbejder begge i Israel. Den ene har smykkeværksted nord for Tel Aviv og den anden har sit værksted øst for Geneseret Sø, hvor inspirationen til smykkerne kommer naturligt nok fra det bibelske landskab.Flotte smykker med 2000 års antikt romersk glas

Hvor mange mennesker kan sige, at de er bærer et stykke verdenshistorie i deres øreringe, i deres halskæder eller i deres ringe? Ikke mange - men ved at vælge et af vores fantastiske smykker med ægte romersk glas, så kan du!

Århundreders kontakt med jorden giver glasset et helt unikt iriserende patina, som gør det til et perfekt materiale til at fremstille unikke smykker! Tag et kig på vores fantastiske udvalg af unikke jødiske halskæder, jødiske øreringe, kors halskæder og kors øreringe, som alle er lavet af ægte sterling sølv i forskelligt smykkedesign.

Vi laver alle smykker fra bunden. Derfor vil der naturligt være både design- og leveringstid på dit smykke, såfremt at vi ikke har det på lager. Men vi lover, at det er værd at vente på!

Du er altid velkommen til at kontakte mig – hvis du har et par spørgsmål eller ønsker at komme i dialog med mig. Mailadressen er bv@salomon-smykker.dk og telefonnummeret er 22 52 1295. 

De bedste hilsner,

Brian Viuf Christensen, ejer af Salomon Smykker

Der er ingen produkter at vise in this category.