Om os

Om os

Velkommen til Salomon Smykker!

Alle vores smykker er produceret i Israel og vi tilbyder håndlavede smykker i høj kvalitet, der kombinerer flere elementer: 2000 års historisk romersk glas, 925 sterling sølv og vidunderlige smykkesten.

Vi sikrer, at du vil modtage et spektakulært smykke og da vi er en lille virksomhed har vi en meget personlig service. Hvis du har nogle spørgsmål - stort som småt - så ring til os på 2252 1295 eller skriv på: kontakt@salomon-smykker.dk.

Vores salgskontor er placeret i Hillerød, lige nord for København, på adressen Helsingørsgade 22, 3400 Hillerød. 

Vores designere, som håndlaver alle smykkerne, arbejder alle i Israel nord for Tel Aviv og inspirationen til deres smykker kommer naturligt nok fra det mellemøstlige landskab.Flotte smykker med 2000 års antikt romersk glas

Hvor mange mennesker kan sige, at de er bærer et stykke verdenshistorie i deres øreringe, i deres halskæder eller i deres ringe? Ikke mange - men ved at vælge et af vores fantastiske smykker med ægte romersk glas, så kan du! Århundreders kontakt med jorden giver glasset et helt unikt iriserende patina, som gør det til et perfekt materiale til at fremstille unikke smykker! Tag et kig på vores fantastiske udvalg af unikke jødiske halskæder, øreringe og ringe, som alle er lavet af ægte sterling sølv i et rustikt smykkedesign.

Vi laver alle smykker fra bunden. Derfor kan det nogle gange tage omkring tre uger at levere dit smykke. Men vi lover, at det er værd at vente på!

Du er altid velkommen til at kontakte os – hvis du har et par spørgsmål eller hvis du vil se vores udvalg af øreringe, halskæder eller ringe.

Der er ingen produkter at vise in this category.